2681071400, 2681071900 6944157945 Κέντρική Λαχαναγορά Άρτας, Γραφείο 4, Άρτα kostaskomiotis@gmail.com
hero image
Facebook
 
 
 
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
ΚΟΜΙΩΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ | Μεταφορική Εταιρεία Άρτα - Μεταφορές & Μετακομίσεις
 
Η μεταφορά των εμπορευμάτων σας αλλά και τον προσωπικών σας αντικειμένων είναι πολύ σημαντική υπόθεση και για αυτό θα πρέπει να την αναθέσετε σε μία αξιόπιστη μεταφορική εταιρεία που γνωρίζει τις ανάγκες σας και μπορεί να σας προτείνει λύσης που θα σας λύσουν τα χέρια.

Διαθέτοντας σύγχρονο ιδιωτικό στόλο οχημάτων, η μεταφορική εταιρεία μας “ΚΟΜΙΩΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ” η οποία βρίσκεται στην Άρτα, αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό, μεταφορές παντός είδους προς κάθε γωνιά της Ελλάδας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ

αντικείμενα και εμπορεύματα πάσης φύσεως στο μέρος που επιθυμείτε, με ακριβή χρόνο παράδοσης και με το κατάλληλο μέσο μεταφοράς. Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:
   
    Μεταφορές μεμονωμένων αντικειμένων όπως, πιάνο, πλυντήριο, ψυγείο, τηλεόραση κ.λπ. 
    Μεταφορές εμπορευμάτων
    Διανομές αντικειμένων
    Ψυγειομεταφορες
   
   
  Η μεταφορική εταιρεία μας καλύπτει τις μεταφορικές σας ανάγκες, όποιες και αν είναι αυτές, με καθημερινά δρομολόγια προς Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Είτε είστε ιδιώτες, είτε επιχείρηση, η μεταφορική μας σας εγγυάται ασφαλείς μεταφορές, χωρίς φθορά των εμπορευμάτων, των προσωπικών σας αντικειμένων ή του εξοπλισμού σας. 

Γνωρίζοντας λοιπόν ότι κάθε μεταφορά είναι μοναδική, στοχεύουμε στο να προσαρμοζόμαστε κατάλληλα για να πετύχουμε μία οργανωμένη και τέλεια μεταφορά για εσάς.
 
 
 
 
 
 
 
 
Αξίζει να μας εμπιστευτείτε!

Φροντίζουμε να σας δίνουμε πάντα τη λύση που χρειάζεστε, μόνο με ένα τηλεφώνημα αναλαμβάνουμε την πλήρη διεκπεραίωση της μεταφοράς που επιθυμείτε.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε την επιλογή των εργασιών που εσείς επιθυμείτε για την μεταφορά ή
την μετακόμισή σας αλλά και για να σας δώσουμε την προσφορά μας.