2681071400, 2681071900 6944157945 Κέντρική Λαχαναγορά Άρτας, Γραφείο 4, Άρτα kostaskomiotis@gmail.com
hero image
Facebook
 
 
 
ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
ΚΟΜΙΩΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ | Μεταφορική Εταιρεία Άρτα - Μεταφορές & Μετακομίσεις
 
Αν η μετακόμιση είναι αντικείμενο προβληματισμού για εσάς, για εμάς είναι μία εύκολη υπόθεση, αφού αναλαμβάνουμε να την εκτελέσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, άμεσα και κυρίως οικονομικά εξυπηρετώντας άμεσα όλη την Ελλάδα.

Η μεταφορική εταιρεία μας “ΚΟΜΙΩΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ” η οποία βρίσκεται στην Άρτα, χάρη στην μακροχρόνια πορεία της στον χώρο, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε μετακόμιση επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
   
    Οικιών
    Επαγγελματικών χώρων
    Καταστημάτων
    Γραφείων 
    Επαγγελματικών χώρων
  …αλλά και κάθε χώρου
   
   
  Είμαστε σε θέση να σχεδιάσουμε, να οργανώσουμε και να υλοποιήσουμε άμεσα και αξιόπιστα τη διαδικασία μιας μετακόμισης με απόλυτο σεβασμό στην περιουσία σας. 

Η μεταφορική εταιρεία μας καλύπτει τις μεταφορικές σας ανάγκες, όποιες και αν είναι αυτές, με καθημερινά δρομολόγια προς Θεσσαλονίκη και Αθήνα. 

Σας παρέχουμε υπηρεσίες για μία ολοκληρωμένη, άμεση, οργανωμένη και ξεκούραστη για εσάς μετακόμιση. 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ - ΑΜΠΑΛΑΖ

Διαθέτοντας την τεχνογνωσία και τα καλύτερα υλικά συσκευασίας μπορούμε να αναλάβουμε το αμπαλάζ και την συσκευασία των αντικειμένων ώστε να είναι απόλυτα ασφαλή κατά την μεταφορά τους στο νέο σας χώρο.
 

ΛΥΣΙΜΟ - ΔΕΣΙΜΟ ΕΠΙΠΛΩΝ
Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να αναλάβει το λύσιμο και το δέσιμο τον επίπλων σας προκειμένου η μετακόμισή σας να γίνει πιο εύκολα.
 

ΑΝΥΨΩΣΕΙΣ
Διαθέτοντας ανυψωτικά μηχανήματα μπορούμε να αναλάβουμε μετακομίσεις σε πολυώροφες πολυκατοικίες που η πρόσβαση στο ασανσέρ και στην σκάλα δεν είναι εύκολη.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Αξίζει να μας εμπιστευτείτε!

Η πολυετής ενασχόλησή μας στο χώρο των μετακομίσεων, η συστηματική εργασία σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη έμφαση στις λεπτομέρειες και το μόνιμο εξειδικευμένο προσωπικό μας, καθιστούν την μεταφορική εταιρεία μας ως την πιο αξιόπιστη επιλογή για την μετακόμισή σας.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε την επιλογή των εργασιών που εσείς επιθυμείτε για την μεταφορά ή
την μετακόμισή σας αλλά και για να σας δώσουμε την προσφορά μας.