2681071400, 2681071900 6944157945 Κέντρική Λαχαναγορά Άρτας, Γραφείο 4, Άρτα kostaskomiotis@gmail.com
Facebook
 
 
 
ΚΟΜΙΩΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ
Μεταφορική Εταιρεία Άρτα - Μεταφορές & Μετακομίσεις
 
Η μεταφορική εταιρεία μας “ΚΟΜΙΩΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ” η οποία βρίσκεται στην Άρτα, δραστηριοποιείται εδώ και 15 χρόνια με μεταφορές και μετακομίσεις, παρέχοντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, είμαστε είναι ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή σας και έτοιμοι να διεκπεραιώσουμε την μεταφορά ή την μετακόμιση που θέλετε να πραγματοποιήσετε σε όλη την Ελλάδα.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, πραγματοποιούμε καθημερινά δρομολόγια από την Άρτα προς την Αθήνα και την Άρτα προς την Θεσσαλονίκη αλλά και αντίστροφα. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ & ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
   
 
Αποτελούμε μία διαρκώς αναπτυσσόμενη εταιρία στον κλάδο των μεταφορών και μετακομίσεων, που στόχο έχουμε να προσφέρουμε μία σειρά από υπηρεσίες που μπορούν να κάνουν τις μεταφορές και μετακομίσεις να μοιάζουν παιχνιδάκι. 

Η τεχνογνωσία, η πολυετής πείρα μας, η σωστή οργάνωση και ο κατάλληλος συντονισμός, μας επιτρέπουν να φέρουμε σε πέρας κάθε μεταφορά ή μετακόμιση άμεσα και αποτελεσματικά.
Επιλέγοντας την μεταφορική εταιρεία μας για τις μεταφορές ή τις μετακομίσεις σας μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα αντικείμενά σας θα είναι ασφαλή κατά την μεταφορά τους και ότι θα φτάσουν την ώρα που πρέπει.

Θέλοντας να σας παρέχουμε διαρκώς καλύτερη εξυπηρέτηση, η μεταφορική εταιρεία μας, δεν σταματά να εξελίσσεται και να ψάχνει διαρκώς τρόπους ώστε να μπορεί να σας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες που θα σας λύσουν τα χέρια. 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε την επιλογή των εργασιών που εσείς επιθυμείτε για την μεταφορά ή
την μετακόμισή σας αλλά και για να σας δώσουμε την προσφορά μας.